Over ons

Van Dijken Glas Beleving B.V. is opgericht in 1933 door Jacob van Dijken. Het bedrijf is altijd zelfstandig en onafhankelijk gebleven en heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd.

Natuurlijk groeit het bedrijf met zijn tijd mee. De medewerkers hebben niet alleen een hart voor glas, maar zoeken ook naar verbetering en vernieuwing. Want nieuwe technieken brengen nieuwe mogelijkheden en andere toepassingen met zich mee.
Van Dijken Glas Beleving B.V. beschikt over uitgebreide moderne productiefaciliteiten. Daarmee hebben we zowel kennis als de middelen in huis om uw
wensen uit te voeren.

We delen graag onze ervaring met architecten,ontwerpers, designers, gebruikers, interieurbouwers en vele andere sectoren, de mogelijkheden met glas worden steeds uitgebreider en intelligenter.

Een combinatie van moderne technieken zoals cnc frezen/polijsten, thermisch
harden,laminereneren van glas en innovatieve technieken zoals kleurcoaten(Colorstyle) en full colour printen(Sublistyle) op en tussen glas, zorgt er voor dat we in staat zijn unieke panelen te produceren.

Waar vindt u ons

In Waddinxveen op Industrieterrein Coenecoop, en gelegen aan de Coenecoop 67 op slechts 30 minuten van Rotterdam, Den Haag en Utrecht en slechts 45 minuten vanaf Amsterdam en Schiphol Airport bevindt zich het hoofdkantoor Van Van Dijken Glas.

Naast de kantoren die zich hier bevinden vindt u hier ook de productie glasbewerking, zoals snijden, slijpen, frezen, boren, UV verlijmen, kleur coaten van het glas en het full colour printen op glas en de assemblage afdeling.

In samenwerking met haar partners beschikt Van Dijken Glas over een geavanceerde hardingsoven en lamineerafdeling voor speciale en complexe bewerkingen.

Bezoekadres:

Van Dijken Glas Beleving
Coenecoop 67
2741 PH Waddinxveen
Nederland
Tel. +31182612555
Fax. +31182611001
Email. verkoop@vandijkenglas.nl