Het bedrijf

Van Dijken Glas is opgericht in 1933 door Jacob van Dijken. Het bedrijf is altijd zelfstandig en onafhankelijk gebleven en heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Natuurlijk groeit het bedrijf met zijn tijd mee. De medewerkers hebben niet alleen een hart voor glas, maar zoeken ook naar verbetering en vernieuwing. Want nieuwe technieken brengen nieuwe mogelijkheden en andere toepassingen met zich mee.
Van Dijken Glas beschikt over uitgebreide moderne productiefaciliteiten. Daarmee hebben we zowel kennis als de middelen in huis om uw wensen uit te voeren.
We delen graag onze ervaring met architecten, ontwerpers, designers, gebruikers, interieurbouwers en vele andere sectoren, de mogelijkheden met glas worden steeds uitgebreider en intelligenter.
Een combinatie van moderne technieken zoals CNC frezen/polijsten, thermisch harden, lamineren van glas en innovatieve technieken zoals kleurcoaten (Colorstyle) en full colour printen (Sublistyle) op en tussen glas, zorgt er voor dat we in staat zijn unieke panelen te produceren.

Waar vindt u ons

In Waddinxveen op Industrieterrein Coenecoop, en gelegen aan de Coenecoop 67 op slechts 30 minuten van Rotterdam, Den Haag en Utrecht en slechts 45 minuten vanaf Amsterdam en Schiphol Airport bevindt zich het hoofdkantoor Van Dijken Glas.
Naast de kantoren die zich hier bevinden vindt u hier ook de productie glasbewerking, zoals snijden, slijpen, frezen, boren, UV verlijmen, kleur coaten van het glas en het full colour printen op glas en de assemblage afdeling.

Art on glass by Micheal Banks5