Menu

Menu

Project

N°003

Client

Das Reihenhaus

City

Cologne

Year

2022

Type

Commercial

Utilization

Color Lam

About

Color Lam adds a boost of color to the offices of Das Reihenhaus in Cologne. A total of 170 m2 of unique gradients transformed 4 levels of office space. Architect: Hell und Freundlich

  • Das Reihenhaus

© 2023 Van Dijken Glas has extensive modern production facilities. This means we have both the knowledge and the resources to carry out your wishes.

Van Dijken Glas

Coenecoop 67

2741PH Waddinxveen

+31 182 612 555

info@vandijkenglas.nl

© 2023 Van Dijken Glas has extensive modern production facilities. This means we have both the knowledge and the resources to carry out your wishes.

Van Dijken Glas

Coenecoop 67

2741PH Waddinxveen

+31 182 612 555

info@vandijkenglas.nl